Werken bij Flens betekent werken bij een bedrijf met liefde en passie voor vakwerk in meubel en interieurbouw. Samen met 25 collega's zetten we ons in om de mooiste producties voor onze opdrachtgevers te maken. En denken we vooruit om ze nog beter van dienst te zijn. Vakmanschap en innovatie staan bij ons voorop. Daarom investeren we veel in onze collega's. Om steeds beter in ons vak te worden en voorop te kunnen blijven lopen.

Vacatures

Heb jij affiniteit met hout, ben je technisch ingesteld en leergierig? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou beschikbaar! 

Productie medewerker

Expeditie medewerker

 

ZZP-er?

Ben jij zzp’er en kan je af en toe tijdelijk werk gebruiken? Wij hebben regelmatig grote projecten. En daar kunnen we op tijdelijke basis vaak extra handen bij gebruiken.

Interesse? Schrijf je dan gelijk in als oproepkracht!

 

 

 

 

Zoek je een leuke stage?

Flens BV is een erkend leerbedrijf en biedt jou een leuke en leerzame stage. Van productie tot werkvoorbereding. Zowel voor het VMBO als het MBO. En zeker voor studenten van het Hout- en Meubileringscollege.

Interesse? Stuur ons een kort berichtje met wie je bent, wat je zoekt, welke opleiding je doet en om welke stageperiode het gaat.